HoReCa PROFESSIONAL POSUĐE INOX 18/10 Cr/Ni

INOX RUČKE

INOX RUČKE

PUNA CJEVASTA INOX RUČKA JE PRIČVRŠĆENA SIGURNOSNOM DISK PLOČICOM ZAVARENOM ZA TIJELO LONCA ILI RAJNGLE SA 4 DO 12 PUNKTACIJA OVISNO O VELIČINI LONCA, RAJNGLE ILI TAVE.

RUČKA JE NAPRAVLJENA OD 6 DO 12 mm DEBELOG NEHRĐAJUĆEG ČELIKA INOX 18/10, OVISNO O VELIČINI LONCA ILI RAJNGLE DA POSTIGNE MAXIMALNU ČVRSTOĆU UZ MINIMALNO ZAGRIJAVANJE PRILIKOM KUHANJA ILI PEČENJA.

VANJSKO I UNUTARNJE POLIRANJE

VANJSKO I UNUTARNJE POLIRANJE

VANJSKA POVRŠINA LONCA, RAJNGLE ILI TAVE MOŽE BITI OBRAĐENA : SATIN -MAT, MIRROR –SJAJNA, SATIN SEMI-MIRROR -MAT SA SJAJNOM PASICOM NA GORNJEM OBRUBU TIJELA, DOK JE UNUTRAŠNJOST KOD SVIH SATIN –MAT POLIRANA.

SANDWICH TROSLOJNO-THERMO POJAČANO DNO

SANDWICH TROSLOJNO-THERMO POJAČANO DNO

4 DO 8 mm ALUMINIJSKI DEBELI DISK JE PRIČVRŠĆEN ZA DNO LONCA, RAJNGLE ILI TAVE DA PROVEDE RAVNOMJERNO TOPLINU, TE JE OBLOŽEN-KAPSULIRAN JOŠ JEDNIM SLOJEM INOX-A DA SPRIJEČI KOROZIJU I OŠTEĆENJA ALUMINIJA.

KVALITETA SANDWICH DNA OMOGUĆAVA BRZU DISTRIBUCIJU TOPLINE I BRŽE KUHANJE SA UŠTEDOM ENERGIJE ZA 70%. RUČKE UGODNE, ERGONOMIČNE OSIGURAVAJU SIGURAN PRIJENOS POD PUNIM OPTEREĆENJEM. DEBLJINA INOX LIMA GARANTIRA DUGOVJEČNOST I OTPORNOST NA UDARCE PRI ODRŽAVANJU I PRANJU, TE IZNIMNU IZDRŽLJIVOST NA NAGLE TOPLINSKE PROMJENE.