Lijepo dekoriran stol može serviranom jelu i piću zaokružiti čaroliju profinjenog okusa, ali je također i bitan za cjelokupni doživljaj ambijenta. Dekoracija stola osim odabira stolnjaka, porculana, čaša i pribora za jelo zahtijeva i nešto vaše mašte i kreativnosti kako biste ostavili svoj osobni pečat. Funkcija stolnjaka, lenta i podmetača nije samo dekorativna, već su i zaštita fino poliranih površina stolova.

Bilo da imate naviku stolnjak postavljati samo u određenim prigodama ili on upotpunjuje dekoraciju vaše blagovaone tijekom cijele godine, stolnjaci, nadstolnjaci, lente, podmetači, salvete,… važan su element u svakoj blagovaoni, zato nemojte to prepustiti slučaju, već vašem stručnom odabiru.

 

Pregače

Pregače štite vas i vašu odjeću tokom kuhanja, pripremanja i serviranja hrane, a pritom i uveseljavaju raznim dezenima i bojama.

 

 

Kuhinjske rukavice

Kuhinjske rukavice su odlično pomagalo koje vas štiti kod preuzimanja vrućeg posuđa tijekom kuhanja, pečenja ili serviranja. Za ljepši i veseliji dojam možete ih ukomponirati sa pregačom u istom dezenu i boji. Imaju ugrađen magnet i sašivenu omčicu za lakše i brže odlaganje ili vješanje. U setu se nalazi par rukavica, desna i lijeva.

 

Kuhinjske krpe

Kuhinjske krpe su neizostavni dio svake kuhinje. Osim što imaju funkcionalnu namjenu, kuhinjska krpa može poslužiti i kao dekorativni dodatak ako izaberete neku atraktivnu boju, dezen ili krpu sa natpisom/porukom. Pamuk i lan su najtraženiji prirodni materijali koji se koriste u izradi kuhinjskog tekstila i to zbog svojih odličnih sposobnosti upijanja vode, a takve tkanine su perive i na 90°C za bolju dezinfekciju raznih zaprljanja u kuhinji ili blagovaoni.